USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Google скоро з’явиться новий пошуковик

11 Листопада 2009 15:54
Google обіцяє, що нова версія (кодова назва Caffeine) буде швидшою, виводитиме релевантніші результати у видачі та буде мати збільшений індекс – інформують «Волинські новини».
Caffeine, нова версія пошукового механізму Google, у найближчому майбутньому стане доступна широкій аудиторії. Пошуковик оголосив про успішне завершення тестування системи веб-майстрами і видавцями, і закрив сторінку входу в Caffeine.
Google попросив всіх бажаючих протестувати новий пошук у серпні 2009 року. Тепер, після декількох місяців, він має намір включити режим Caffeine в одному зі своїх датацентрів.
Проект Caffeine передбачає переробку архітектури пошуку, скорочення розміру індексу Google, збільшення швидкості видачі результатів і видачу більш повних даних про них. За теорією, пошукова видача при переході на Caffeine змінитися не повинна, тому що змінюється схема обробки даних, а не критерії сортування результатів.
У рамках Caffeine, зокрема, Google переробить файлову систему. Нинішня, Google File System, була створена в кінці дев\'яностих років двадцятого століття. Її розробники вважали, що час відгуку не так важливий, як обробка пакетів даних. Нові веб-додатки Google вимагають зміни пріоритетів.
Нагадаємо, в червні Google запустив новий пошуковий сервіс Squared, який збирає інформацію на основі запиту і представляє її у вигляді інтерактивної таблиці – повідомляє сайт ТСН-наука.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Vetal Показати IP 11 Листопада 2009 16:14
Картинка Гугел- гоп канешно зачет)))
Куратор Показати IP 11 Листопада 2009 16:44
Сподіваюсь розробники виправдають наші сподівання )
Roma Показати IP 12 Листопада 2009 14:05
Гугл і так лідер серед інтернет компаній у світі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus