USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У годину смерті Грушевського до його пам’ятника у Луцьку поклали квіти

25 Листопада 2008 14:46
Сьогодні, 25 листопада, об 14.00 до пам’ятника Михайлу Грушевському, що у Луцьку, з нагоди дня його пам’яті поклали квіти. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
 
На небагатолюдній акції були присутні лише представники обласної, міської влади та журналісти. Начальник департаменту інформаційної політики Луцької міської ради Олександр Пирожик так і висловився: «Ми не прихильники того, щоб зганяти людей. Хто хоче – може сам прийти».
 
Таких людей, як Михайло Грушевський, потрібно пам’ятати. Адже він знаний політик, державотворень, науковець, та ще й виходець із Холмщини, – сказав пан Пирожик.
 
Момент покладання квітів, за словами начальника департаменту інформаційної політики Луцької міськради, теж обрано не випадково. Адже саме у цей час, о 14-й годині, помер Михайло Грушевський, – уточнив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
месник Показати IP 25 Листопада 2008 14:53
у годину смерті України,нічого класти не будуть. На неї вже поклали!
наца Показати IP 25 Листопада 2008 15:03
Україна не вмре!!! Вона буде жити!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus