USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У губернатора просили школу, бо у селах Ківерцівщини багато дітей

20 Жовтня 2009 09:38
Мешканці Ківерцівського району на особистому прийому голови облдержадміністрації Миколи Романюка просили збудувати школу у селі Башлики. Подібну проблему порушили  й жителі села Прилуцьке, де школа просто замала. Про це 20 жовтня інформують «Волинські новини».
Щодо села Башлики, то як аргументували селяни, у цьому населеному пункті найвища народжуваність на Волині. І через декілька років виникнуть проблеми із навчанням дітей – повідомляють у прес-службі голови облдержадміністрації.
Подібну проблему порушили  й жителі с.Прилуцьке. Там у школі, розрахованій на 150 місць, навчаються 300 учнів.
Микола Романюк розповів громадянам, що необхідно розробити проектно-кошторисну документацію, адже «лише за її наявності об’єкти зможуть внести до планів фінансування на наступний рік».
Як повідомляють у прес-службі, голова облдержадміністрації дав відповідні доручення та наголосив, що «при можливості, ми обов’язково допоможемо».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus