USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У Ківерцівському районі з’явиться ще один медпункт

18 Вересня 2008 18:01

До 1 жовтня у селі Сапогів Ківерцівського району відкриють реконструйований медичний пункт. Про це у коментарі «Волинським Новинам» 18 вересня розповів голова Ківерцівської райради Андрій Манько.
Медпункт у Сапогові відкриють за сприяння та фінансування сільради, - розповів пан Манько. Наразі він оновлений і туди проведений газ, - додав голова Ківерцівської райради.
Також у наступному році планують відкрити ще шість медпунктів у селах Покащів, Дідичі, Одеради, Залісоччя, Дубище та Хорлупи Ківерцівського району. На облаштування кожної з медустанов потрібно 25 тисяч гривень. «Є спонсори, які нам допомагають», - зазначив голова Ківерцівської РДА Леонтій Кричкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus