USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі - міжнародна фотовиставка

18 Березня 2009 15:02
Роботи молодих фотографів з багатьох країн світу, зокрема США, Італії, Польщі, Чехії, Словаччини, Росії, України представлені на виставці «Фотопрем’єра – 2009 ua», що діє у культурно-просвітницькому центрі. Про це 18 березня повідомляють «Волинські Новини».
Загалом, понад 60 дуже різноманітних за жанром і за технічними особливостями фотографій: є крупні плани і панорами, контрастні знімки, чорно-білі і кольорові, портрети, пейзажі.
Як інформує сайт Ковельської міськради, у відкритті заходу брали участь представники міської влади, майстри фотосправи з Луцька, ковельчани – шанувальники цього виду мистецтва. Виставка триватиме протягом двох тижнів.
У культурно-просвітницькому центрі також можна переглянути вишиванки Ніни Габрилевич, роботи з бісеру членів громадської організації «Реабілітаційний центр».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 18 Березня 2009 17:19
Що таке "міжнародні фотографи"??? Виставка може бути міжнародною, а фотографи - з різних країн...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus