USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Ковелі виставки стали традицією

11 Лютого 2009 12:00
Ковельський культурно-просвітницький центр, хоча і працює трохи більше як півроку, уже започаткував ряд хороших традицій. Про це 11 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Одна з них – це виставкова діяльність. Ковельчани мали змогу оглянути роботи Андроника Лазарчука, Валентина Данилюка, учасників міжнародного пленеру «Ковельська палітра-2008» та виставки-конкурсу «Зимовий калейдоскоп».
Нещодавно у галереї культурно-просвітницького центру відбулося відкриття другої персональної виставки заслуженого художника України, волинянина Леоніда Литвина. Він привіз до Ковеля 25 великоформатних полотен олійного живопису. На них представлено природу рідного краю, історичні сюжети, портрети, натюрморти.
Як інформує сайт Ковельської міськради, у відкритті виставки брали участь представники влади, колеги-художники, викладачі та учні художньої школи, інтелігенція міста. У своєму виступі заступник міського голови Ігор Прокопів подякував митцю за представлені роботи, надану можливість ковельчанам ближче познайомитися із творчістю художника. Всі бажаючі мають змогу оглянути виставку, що триватиме протягом місяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus