USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

У Києві обговорюють проблеми обдарованих дітей

9 Жовтня 2008 14:26
В Академії педагогічних наук України днями відбувається конференція «Обдаровані діти – інтелектуальний потенціал держави». Про це 9 жовтня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує «Освітній портал», 8-9 жовтня в Академії педагогічних наук України відбувається науково-практична конференція «Обдаровані діти – інтелектуальний потенціал держави». Організаторами конференції є Академія педагогічних наук України, Інститут обдарованої дитини АПН України, Інститут психології імені Григорія Костюка АПН України. Інститут проблем виховання АПН України, Інститут педагогіки АПН України, Інститут інноваційних технологій і змісту освіти МОН України, Позашкільний навчальний заклад «Мала академія наук учнівської молоді» МОН України за підтримки Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000».
У процесі наукового обговорення проблем розвитку обдарованих дітей та талановитої молоді учасниками конференції зазначається, що глобальні тенденції розвитку світової економіки характеризуються значним зростанням зацікавленості держави в реалізації інтелектуального і творчого потенціалу людства як одного з головних ресурсів розвитку сучасного, нестримно змінного і високотехнологічного суспільства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus