USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Києві списали вісім мільйонів боргу «Луцьктепло» за газ

28 Липня 2009 10:13
Для ДКП «Луцьктепло» пройшов взаємозалік більш ніж восьми мільйонів гривень боргу за газ, який мав відшкодувати державний бюджет. Про це сьогодні, 28 липня, під час оперативки в муніципалітеті розповів міський голова Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
За словами Богдана Шиби, якщо до 5 серпня пройдуть кредитні операції «Луцьктепло» і «Енергетичної компанії «Луцьктеплоенерго», то проблему заборгованості вдасться закрити. Щоправда, головним завданням стане забезпечення 100-відсоткового розрахунку за спожитий газ усіма категоріями споживачів.
Нагадаємо, 23 червня під час прямого ефіру на телеканалі «Аверс» голова ОДА Микола Романюк визнав: ситуація із газом - непроста.
Тоді губернатор розповів: «Держава взяла на себе зобов’язання профінансувати різницю в тарифах, а для цього потрібно зібрати всю інформацію, провести відповідні комісії. Все це ми зробили, всі міста подали. Понад дев’ять мільйонів, наскільки я пам’ятаю, по місту Луцьку – це компенсація із Державного бюджету. Всю цю інформацію ми подали, на жаль, воно в Києві пробуксовує. Щоб все це було доведено до логічного завершення, і була проведена ця нарада. Я думаю, що до 1 липня всі питання будуть зняті, – і що стосується компенсації різниці, і всіх інших питань, які пов’язані з розрахунками за газ».
 
«От у нас як – «Луцьктепло» платить гроші «Нафтогазу», а в нього є борги за 2008 рік. Але ця заборгованість – це саме ті кошти, яку держава обіцяла у 2008 році йому компенсувати», – навів приклад Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus