USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У літньому відпочинку волинських дітей – проблеми

1 Грудня 2008 13:05
Проблемні питання відпочинку та оздоровлення дітей на Волині порушувалися під час апаратної наради у голови Волинської обласної державної адміністрації 1 грудня, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Заступник голови Волинської облради Борис Загрева вважає, що наступного року слід ефективніше використовувати бюджетні кошти для оздоровлення дітей, надаючи пріоритет оздоровленню саме на Волині.
 
Досить гострим був виступ голови обласного комітету профспілки працівників держустанов Ольги Сабурової. За її словами, за останні роки кількість профспілкових таборів значно зменшилася. Тому зараз стоїть питання, «як зберегти залишки» існуючих стаціонарних таборів. Пані Сабурова бідкається, що у профспілкові табори практично ніхто не хоче вкладати гроші, хоча там відпочивають діти не лише членів відповідних профспілок, а й працівники великих підприємств області.
 
Голова обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу Ростислав Чернюк нарікає на дії контролюючих органів. Вони, наприклад, штрафують навіть за те, що на приміщенні харчоблоку дитячого табору не висить табличка «Їдальня», за те, що «у меню замість слова «булочка-завиванець» написано просто «булочка».
 
Голова облдержадміністрації Микола Романюк, підсумовуючи, звернув увагу на кількість і стан стаціонарних дитячих таборів в області, на проблему тендерних закупівель, а також щодо відпочинку дітей-інвалідів. «У нас немає жодного санаторію, де можуть оздоровитись діти-інваліди. Це так, і це правда», – зазначив волинський губернатор.
На його думку, над вирішенням цього питання потрібно працювати. Микола Романюк вважає, що якщо на щось інше можна не виділити коштів, то на потреби оздоровлення дітей слід обов’язково дати фінанси у наступному році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus