USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькій міськраді мають створити комісію щодо розгляду конфлікту на Завокзальному ринку

25 Лютого 2009 11:11
Сьогодні, 25 лютого, під час сесії Луцької міської ради, було озвучене звернення, адресоване Луцькому міському голові Богдану Шибі і секретареві міськради Анатолію Бірюкову з пропозицією створити депутатську комісію щодо розгляду конфлікту на Завокзального ринку. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
У зверненні, зокрема, йдеться, що, «враховуючи суспільну небезпечність та важливість справи, у результаті якої порушено майнові права 53 підприємців Луцька, просимо внести на розгляд сесії питання про врегулювання конфлікту між ПП «Скорпіон-Сервіс» та СК «Луцька солідарність», який представляє підприємців Луцька.
Також у документі, який представляв депутат міськради Микола Нікітюк (член Соціалістичної партії України), сказано, що «з метою припинення беззаконня та запобіг соціальному вибуху депутати ЛМР за дорученням СК «Луцька солідарність» просять розглянути питання про надання СК земельної ділянки на обслуговування власних торговельних павільйонів на умовах короткострокової оренди. Кошти з оренди ділянки, а це щонайменше 50 тисяч гривень щомісяця, в умовах кризи не повинні осідати на рахунках недобросовісного орендаря , а поступити на потреби громади».
Обранці громади обласного центру Волині погодилися, що комісія має бути створена. І до її складу увійдуть представники з кожної фракції міської ради. Склад комісії повинні затвердити сьогодні.
До речі, у холі перед сесійною залою наразі присутні підприємці. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 25 Лютого 2009 18:21
Вже в печінках сидять ці наглі підприємці. Що вони не поважають законів?
Анонім до дiдо i anonima Показати IP 2 Березня 2009 23:29
попий моршинськой води")))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus