USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцькій міськраді не можуть скласти реальний сценарій розвитку міста?

26 Січня 2009 18:42
У зв’язку із невідповідністю реалій сьогодення та мрій Програму соціально-економічного розвитку міста Луцька на 2009 рік бюджетна комісія міськради відправила на доопрацювання. Про це 26 січня інформує репортер «Волинських Новин».
 
Зауваження щодо цієї програми найперше висловив член бюджетної комісії Олег Іванюк. На його думку, в її розрахунках були суттєві недоліки. Так, наприклад, планується, що у 2009 році фонд оплати праці зросте майже на 500 мільйонів гривень та збільшиться обсяг інвестицій. «Що дозволяє це стверджувати, якщо зараз навпаки людей звільняють?» - запитав пан Іванюк. «Такий «позор» краще не приймати. Де реальний план розвитку міста?» - емоційно висловлювався він.
 
Натомість заступник Луцького міського голови Петро Гоцалюк зауважив, що «хід кризи не можливо передбачити і в обрахунках ми базуємося на методиках, які передбачені Кабміном». Натомість пан Іванюк неухильно виступав за перегляд програми.
 
Ще одну думку висловив голова комісії Юрій Корольчук. Він нагадав, що бюджет міста уже прийнятий, а Програму соціально-економічного розвитку узгоджують зараз уже де-факто. За таким розвитком подій, якщо комісія не прийме програму, буде необхідно переглянути бюджет міста, - резюмував пан Корольчук. 
 Все ж, після довгих дискусій, члени бюджетної комісії вирішили не затверджувати Програму соціально-економічного розвитку Луцька на 2009 рік, а переробити її відповідно до реалій часу і відтак вносити зміни до бюджету міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 26 Січня 2009 19:19
ги-ги...чого й варто було чекати
Анонім Показати IP 26 Січня 2009 19:30
Їм не до того! Головна проблєма пацанів - хто слєдующій?
Анонім Показати IP 26 Січня 2009 19:55
ги-ги...чого й варто було чекати
Анонім Показати IP 27 Січня 2009 10:24
Вже склали генплан, який на (вирізано-цензура) нікому не потрібен, ще складуть Програму соціально-економічного розвитку міста.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus