USD 39.50 39.78
  • USD 39.50 39.78
  • EUR 39.45 40.00
  • PLN 9.70 9.86

У Луцькій міськраді розробляють пріоритети на наступний рік

15 Жовтня 2008 16:00
Зараз йде підготовка Програми соціально-економічного розвитку Луцька на 2009 рік. Про це в ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам» розповіла директор департаменту економіки Луцької міської ради Любов Ковпак, – інформує 15 жовтня репортер «Волинських Новин».
За словами пані Ковпак, практично всі інші цільові програми включає в себе Програма соціально-економічного розвитку міста. Проте поки що не можна сказати, як вона зараз виконується. Як стверджує Любов Ковпак, зараз цілісної картини щодо цього питання немає.
Наразі іншими департаментами Луцькради проводиться підготовка звітів по виконанню «своїх» програм за підсумками 9-ти місяців. І лише після впорядкування цієї інформації можна буде говорити про конкретні досягнення і проблеми.
За словами директора департаменту економіки, також структурні підрозділи Луцької міськради повинні визначити основні цілі і пріоритетні завдання на 2009 рік галузей, за які відповідають. На основі цього формуватиметься соціально-економічного розвитку Луцька на наступний рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus