USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцького авіаремонтного заводу – ювілей

22 Серпня 2008 16:35
Державне підприємство Міністерства оборони України «Луцький ремонтний завод «Мотор» святкує ювілей – 70 років із дня заснування. Голова облдержадміністрації Микола Романюк привітав його працівників зі святом та вручив відзнаки Прем’єр-міністра України та облдержадміністрації. Про це 22 серпня повідомляють «Волинські Новини».
За сумлінну працю, значний внесок у забезпечення розвитку військової, науково-технічної, соціально-економічної сфери та з нагоди 70-річчя заснування підприємства оголошено подяку Прем’єр-міністра України трудовому колективу державного підприємства «Луцький ремонтний завод «Мотор».
Як інформує прес-служба губернатора, почесними грамотами облдержадміністрації нагороджені: директор державного підприємства «Луцький ремонтний завод «Мотор» Микола Матрунчик, інженер 1-ї категорії відділу організації виробництва нової продукції Володимир Ващук, майстер виробничої дільниці Богдан Стожук, старший контрольний майстер цеху Павло Тихонюк.
Подяки голови облдержадміністрації оголошені: начальникові відділу матеріально-технічного постачання Віталію Макєєву, майстрові виробничої дільниці Анатолію Поліщуку, штукатурові енерго-механічного  відділення Михайлу Семенюку.
Привітати з ювілеєм партнерів приїхали і іноземні замовники та постачальники продукції з Республік Польща, Білорусі та Російської Федерації.
Довідково:
Підприємство «Мотор» засноване 18 серпня 1938 року в місті Орел Воронезького Військового округу. У 1945 році завод перебазувався у Луцьк.  1 січня 1946 року 284 стаціонарні авіаційні майстерні перейменовані на авіаційну ремонту базу, а в 1998 році – Державне підприємство Міністерства оборони України «Луцький ремонтний завод «Мотор».Зовнішньоекономічна діяльність здійснюється з 1992 року. Авіаційні двигуни, ремонт яких виконує ЛРЗ «Мотор» – це завершені вироби, які виступають самостійним товаром на ринку і користується значним попитом. За цей період укладено 216 зовнішньоекономічних контрактів з партнерами із 20 країн світу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus