USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому пологовому 57% мам відмовляються щеплювати дітей від гепатиту В

5 Серпня 2009 10:44
Луцькі медики нарікають на низький рівень вакцинації дітей. Цьому, за їхніми словами, сприяє, як дефіцит ін’єкцій, так і антиреклама щеплень. Про це йшлося під час засідання колегії управління охорони здоров’я Луцької міської ради, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
«Виконали 26% щеплень від річного плану. Гострий дефіцит вакцин – це раз. А по-друге, таку ситуацію спричиняє антиреклама вакцинації», – сказала головний лікар Луцької міської дитячої поліклініки Оксана Лєщинська. За її словами, активно сприяє в пропаганді останнього й Інтернет.
 
«Люди не знають, коли дитина не щеплена помирає від дифтерії. Вони не стоять біля ліжка дитини…», – висловилася пані Лєщинська.
 
Також багато батьків відмовляються щеплювати діток ще у пологових. Наприклад, у Луцьку 57% мам не хочуть вакцинувати дітей від гепатиту В.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Сергей Показати IP 5 Серпня 2009 12:42
А какой [вирізано - цензура]придумал прививки против гепатита? Который передаеться только через кровь и прививка никого от него не спасла? Ну [вирізано - цензура]? Извините за мат, но эта ситуация уже просто [вирізано - цензура], сисдят депутаты и гребут себе капусту , в данном случае Богатырева которой принадлежит маленький свечной заводик по производству этой самой вакцины против гепатита, и закон который проянули депутаты про обязательную вакцинацию этим самым гепатитом! Тоесть детей сразу заражают !!!! Это просто [вирізано - цензура]. Нигде эта прививка не ЯВЛЯЕТЬСЯ ОБЯЗАТЕЛЬНОЙ !!! Ибо она в сущности бесполезна. И нигде в мире не прививают детей на 100% от кори краснухи В Украине самый высокий процент и еще и удивляються а посему детки мрут а родители [вирізано - цензура] на эти прививки? !
Анонім Показати IP 5 Серпня 2009 12:51
а коменты значит рубим?
Анонім Показати IP 5 Серпня 2009 14:10
А кто сказал,что наши дети нужны кому-то здоровыми?производителям вакцин и лекарств?чиновникам от "медицины"? Кому, кроме нас самих?
Анонім Показати IP 5 Серпня 2009 14:35
Правильно делают те 57% мам, которые отказываются от прививок своим детям от гепатита В.Умнички!Значит они правильно поняли ту информацию, которую где то получили по поводу прививок.Но 57% маловато, надо, чтобы еще большее количество мам отказывалось от прививок вообще, не только от гепатита В.Доказано давно уже, что детям нельзя вообще делать прививки-у них только формируется иммунитет против вирусов и бактерий.Прививки-это вредно не только для детей, но и для взрослых.Почему то сами врачи своим детям прививок не делают!А спросите у представителей власти: делают они прививки своим детям?!Они еикогда правды не скажут!Прививки-это прибыльное дело и от больших денег никто не откажется, а простым людям можно лапшу на уши вешать-пусть калечат своих детей.Ведь о статистике большого количества смертей и осложнений после прививок не говорят.Скрывают эту информацию всеми правдами и неправдами.Прививки-это преступление перед человечеством и хорошо, если это поймет как можно большее количество людей!
Анонім Показати IP 7 Серпня 2009 12:01
ПОВНІСТЮ ПІДТРИМУЮ ПРОТЕСТ ПРОТИ ПРИВИВОК, ЯК ТРЕБА, ТО Й НА БАРИКАДИ ПІДУ ЗА СВОЮ ДИТИНУ І ВАМ ТЕ Ж РАДЖУ
Богдана Стельмах Показати IP 7 Серпня 2009 12:24
Важко сприйняти і зрозуміти нову інформацію, якщо не одне покоління виростало з незаперечним фактом- потрібно робити щеплення. Притому ніхто і ніколи не цікавився (ідеальна ідеологія радянської системи), які то вакцини, звідки, а головне - ЩО входить до їхнього складу. Завдяки інтернету багато вчених-медиків нарешті змогли оприлюднити страшну інформацію: крім самого вірусу (навіть хай і в малій дозі), вакцини містять іще й ртуть, інші шкідливі речовини, які нерідко додають до харчових продуктів, аби вони не псувалися. І тут батьки забили на сполох! Але що вони можуть, окрім як відмовитися? Дитину не візьмуть у садок, у школу, в університет, їй закрита дорога в інші країни... Ви уявляєте масштаби геноциду?! А таки геноциду, бо щеплення, зроблені до року, найнебезпечніші - сприяють розвитку хронічних хвороб у майбутньому і розумовій заторможеності (діти не настільки успішні у навчанні, як би могли, і це вигідно сильним світу цього). Але що іще цікавіше: в моєї знайомої з Кіровограда старший син щеплений (ну ще за часів браку інформації), а менша донька - ні. Так от: вона ЖОДНОГО РАЗУ не хворіла (зараз їй 4 роки), тоді як її старший брат щороку хворіє грипом і ГРЗ. А діти ж разом граються і проживають! Чим це пояснити? Збігом обставин не поясниш, а лише тим, що щеплення пригнічують імунну систему. Для чого це? Для хворих націй, для ще хворіших поколінь, які будуть звертатися до лікарів, лікуватись, купувати профілактичні ліки і т.д. Ціла фармацевтична галузь світу "косить" мільярди лише завдяки одному: безапеляціному примушуваннб до щеплень. При тому за кожну щеплену дитину лікар отримає винагороду, як отримує її за конкретно виписані ліки для придбання в конкретній аптеці. Маю і власний досвід із власною дитиною, яка хворіла кілька разів на рік. Нині ж уже 2 роки ми не знаємо вірусних хвороб. Робіть свої висновки.
NELC Показати IP 10 Серпня 2009 11:23
Я не жалкую, що відмовився робити щеплення своїй донечці - слава Богу, в неї вже вилазить другий зубчик, ОРЗ(хворіла 1 раз, досить швидко пройшло) і іншими хворобами непомічено. В рідної сестри, племінниця щеплена всім чим потрібно було лікарям "по плану", в наслідок племінниця майже 4-5 раз на рік потрапляє в лікарню - мені здається, тут факти кричать самі за себе. Є багато випадків, де мої друзі і знайомі мали проблему із здоров"ям діток після прививок, і обійшлися цих проблем, хто не робив псевдо "імунізації". Жахливо те в нашому краю, що права і свободи дуже мало/взагалі не захищені у порівнянні із бізнесом "народу Верховної ради України" ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus