USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькому районі економитимуть на дитсадках

25 Лютого 2009 13:03
У Луцькому районі економитимуть на робочому режимі працівників дошкільних дитячих закладів. Про це під час колегії Луцької райдержадміністрації розповіла начальник фінансового управління Леся Бусель, – повідомляє 25 лютого репортер «Волинських Новин».
У зв’язку із нестачею фінансування, влада починає економити у всіх напрямках. Таким чином Леся Бусель внесла пропозицію скоротити робочий день дитсадків до дев’ятигодинного. Станом на 1 лютого 2009 року на півтори години зменшили робочий день у десяти закладах.
Відтак, у 9-годинному режимі працює п’ять дитячих закладів, 10,5-годинному – шістнадцять. Згідно із підрахунками, які вона навела, на ДДЗ у селі Липини завдяки таким змінам за рік вдасться зекономити в межах сорока тисяч гривень.
Однак голова Луцької РДА Володимир Демчик зазначив, що райдержадміністрація не спонукає сільських голів скорочувати робочий день дитсадків в себе на місцях у примусовому порядку. Це є лише пропозицією.
Також з метою економії перестали виділяти кошти на оновлення обладнання кабінетів, забезпечення мобільним зв’язком, святкування професійних свят. Крім цього пані Бусель запропонувала скоротити штат бюджетних працівників.
«А розподіл вільного залишку плануйте таким чином, щоб повністю розрахуватись за енергоносії та видачу зарплат. Оскільки гарантій на субвенцію із державного та обласного бюджету немає», – наголосила для сільських голів начальник фінансового управління Луцької РДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus