USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У луцької влади дійшли руки ще до двох ринків. ФОТО

14 Серпня 2009 12:08
На черговому засіданні учора, 13 серпня, члени виконавчого комітету підтримали рішення щодо впорядкування територій, прилеглих до ринків ВАТ «Готель Лучеськ» та «Північний». Про це повідомляють «Волинські Новини».
Задля забезпечення вільного переміщення пішоходів і транспорту на територіях, прилеглих до ринків міста, недопущення торгівлі у невстановлених місцях виконком міської ради вирішив заборонити торгівлю на територіях, прилеглих до ринків ВАТ «Готель Лучеськ» та «Північний» (ПП «Торговий альянс» ).  Відтак, суб\'єкти господарювання та громадяни повинні звільнити території, прилеглі до цих ринків, від несанкціонованої торгівлі, - інформує офіційний сайт Луцької міськради.Також у рішенні передбачено зобов\'язати ВАТ «Готель Лучеськ», ПП «Торговий альянс»:

  •  постійно забезпечувати впорядкування територій, прилеглих до підпорядкованих їм ринків, що на проспекті Відродження, проспекті Соборності та вулиці Гордіюк, в тому числі ліквідацію несанкціонованої торгівлі;

  • суб\'єктів підприємницької діяльності, громадян, які розміщуються для торгівлі поблизу ринків без відповідних дозвільних документів, забезпечувати спеціально обладнаними торговельними місцями, виходячи з їх потреби та оптимального перерозподілу наявних торгових місць на ринках.


«ВН» уже повідомляли про антисанітарію на території, прилеглій до ринку на проспекті Відродження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus