USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку дітей з кризових сімей вчили як правильно поводитися

26 Вересня 2008 09:59
У Луцькій загальноосвітній школі-інтернаті правознавчого ліцею із посиленою фізичною підготовкою працівники луцького міського центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді провели зустріч з дітьми із неблагополучних сімей, під час якої їх навчали, як треба правильно поводитися у різних ситуаціях. Про це 26 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Практикум мав назву «З ким поведешся, того і наберешся». На зустріч запросили 25 дітей з гуртку «Імпульс» віком від 7 до 10 років. Переважна більшість із них є у, так званій, групі ризику. Це діти з кризових сімей, які знаходяться у складних життєвих обставинах, діти-сироти, які позбавлені батьківського піклування та діти з малозабезпечених сімей. Спілкування розпочалося із знайомства. Малюки розповідали про себе та про те як і з ким, вони проводять свій вільний час.
За словами педагога луцького міського центру соціальних служб сім\'ї, дітей та молоді Людмили Носкової, дуже поганим є те, що для них основним є друзі, а не батьки. Тому, під час спілкування, проводились певні заходи, які повинні посприяти усвідомленню наймолодших школярів, чим є жебракування, бродяжництво, «сумнівні» товариші. Цікаво, що все це проводилося у вигляді гри, і тому діти сприймали це легко.
За словами психолога луцького міського центру соціальних служб Галини Прищепи, дітям потрібна постійна підтримка, як повинна бути не тільки по «списку», а завжди. Такі тренінги планується проводити щомісяця. Однак, це все залежатиме від фінансування, і від допомоги небайдужих до цих проблем людей.
Насамкінець дітям запропонували написати на папері, якими рисами повинен володіти друг. А працівники Луцького міського центру соціальних служб підготували дітям-учасникам пам’ятні сувеніри та «солодкий» стіл.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вінстон Показати IP 26 Вересня 2008 10:08
хай біло-сердечні краще за дітей переживають, а не за.........

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus