USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

У Луцьку до Дня молоді влада обіцяє відновити з руїн два спортмайданчика

17 Червня 2008 17:30
До 29 червня луцька влада закінчить реконструкцію спортивних майданчиків на бульварі Дружби народів та Київському майдані. Про це 17 червня під час засідання «круглого столу» в Луцькому прес-клубі реформ розповів міський голова Богдан Шиба, - повідомляє репортер «Волинських новин».
За словами міського голови, «першочергово постараємося до Дня молоді обладнати два сучасних спортивних майданчики на бульварі Дружби народів та Київському майдані». Далі, упродовж липня-серпня, у найбільш густо заселених районах міста будуть відновлюватися решта спортивних та дитячих майданчиків.
Довідково:
На реконструкцію та будівництво спортмайданчиків Луцька міськрада спрямувала 300 тисяч гривень. За словами голови профільної депутатської комісії Сергія Григоренка, за підсумками перевиконання бюджету у липні цього року на цю справу планується виділити ще мільйон гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus