USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку говорили про перспективи профнавчання у 2009-му

30 Грудня 2008 08:57
Для участі у відборі навчальних закладів для організації професійної підготовки, перепідготовки або підвищення кваліфікації безробітних у 2009 році подали матеріали 37 навчальних закладів Волинської області. Про це 30 грудня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує Волинський регіональний центр зайнятості, серед тих, хто пропонує навчальні послуги безробітним, є багаторічні досвідчені партнери центрів зайнятості: Вище професійне училище будівництва та архітектури, Волинський технікум Національного університету харчових технологій, Луцьке вище професійне училище, Волинський обласний учбовий центр АПК, Камінь-Каширське вище професійне училище.
Є й такі навчальні заклади, які здійснюють підготовку за  робітничими професіями та вирішили долучитись до організації профнавчання безробітних вперше – Горохівський коледж Львівського Національного аграрного університету.
В обласному центрі зайнятості відбулося засідання комісії з відбору навчальних закладів для організації професійного навчання безробітних.
До складу комісії увійшли представники управлінь освіти і науки, економіки обласної державної адміністрації, Ради Федерації профспілок Волинської області, правління організацій роботодавців та обласного центру зайнятості.
Комісія розглянула пропозиції навчальних закладів, розташованих за місцем проживання безробітних, звернула увагу на наявність гуртожитків для іногородніх слухачів, навчально-матеріальної бази, інноваційних технологій, рівень кваліфікації педагогічних кадрів і можливості працевлаштування безробітних, а тоді прийняла рішення щодо переможців відбору. Ними стали 37 навчальних закладів області різних рівнів акредитації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus