USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку існує ризик захворіти на малярію?

15 Червня 2009 11:27
У Луцькому парку малярійних комарів не виявлено. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповіла ентомолог Луцької міськрайонної санепідемстанції Алла Висоцька.
 
Як розповіла пані Висоцька, 2 червня у іноземця, який прибув з Індії до луцьких друзів, було підтверджено діагноз малярії. Таким чином у місті проводять роботи із виявлення малярійних комарів.
 
У вівторок, 9 червня, Луцька міськрайонна санепідемстанція вивчала ситуацію із комарами у Центральному парку імені Лесі Українки. За її словами комах, які переносять збудник малярії, не виявлено, а лише звичайних комарів. Також вона зауважила, що не всякий малярійний комар несе загрозу інфікування - це залежить від того, пив він кров із інфікованої особи чи ні.
 
За словами Алли Висоцької, для зменшення чисельності комарів у парку наразі тривають роботи по ліквідації чагарників. «Однак все за один рік зробити не вдасться, адже парк довгий час був запущеним», - зауважила вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонімг Показати IP 15 Червня 2009 12:50
панаєхало тут...
Анонім Показати IP 15 Червня 2009 12:55
Треба того іноземця з Луцькими друзями герметично запакувати і відправити назад в Індію!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus