USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку критичний стан екологічної комфортності в районах Завокзальному та Гущі?

29 Квітня 2009 11:50
За потенціалом екологічної комфортності критичною є ситуація у районах Луцька Гущі та Завокзальному. Про це 29 квітня репортер «Волинських Новин» дізнався із матеріалів «круглого столу», що відбувся у ЛНТУ.
 
Високий потенціал екологічної комфортності спостерігається в районах Красного, Вересневого та Старого міста. Середній поширюється на Кічкарівку, Вишків та Теремно. Низький рівень екологічного комфорту – на Гнідаві, Дубнівській та у центрі обласного центру Волині.
 
Під час «круглого столу» в ЛНТУ доцент Василь Фесюк також розповів про сучасний екологічний стан та рівень екологічної безпеки Луцька. Він представив присутнім чисельні картографічно-математичні моделі та різноманітні схеми, із яких можна було дізнатися про комплексний коефіцієнт забруднення, середній модуль навантаження на приводнення довкілля, екологічну безпеку та інші показники. Розроблена науковцем картографічно-математична модель допоможе управлінню архітектури дізнаватися про вартість землі в обласному центрі із урахуванням рівня екологічної безпеки чи комфортності або у разі планування забудови міста.
 
Також науковець розповів, що існує екологічний паспорт Луцька, а також створений проект вебсайту для інформування лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus