USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку оголосять «Людей року - 2013»

14 Листопада 2013 07:00
Імена володарів престижної нагороди «Люди року-2013. Волинь» оголосять у Луцьку в понеділок, 18 листопада.
«Премією нагороджуватимуться представники малого, середнього та великого бізнесу, державні та громадські діячі, визнані персони Волинської області, ті, хто у 2013 році успішно реалізував масштабні проекти, впровадив новаторські рішення, вніс вагомий внесок у розвиток регіону в цілому і його окремих галузей», - повідомили Волинським Новинам організатори дійства.
Ведучими вечора стануть відомі українські виконавці Маша Собко, Kishe, а також ведуча Волинського телебачення Наталка Войтович. На сцені Волинського драмтеатру, де відбудеться захід, виступлять шоу-балет зі Львова «Едельвейс», Галина Конах та учасники театру пісні «Star schоol».
«У цьому заході реалізуємо оригінальний задум, з яскравим гранд-шоу, поєднаним з нагородженням найдостойніших людей Волині та концерту відомих зірок естради, а також цікаві постановки шоу-номерів та спецефекти», – наголосив співорганізатор, головний режисер та продюсер премії Володимир Місяйло.
В межах події планується: церемонія нагородження лауреатів (політика, бізнес, культура, спорт, громадська діяльність, благодійна діяльність), святковий концерт, аристократичний прийом, благодійна акція «Бог у серцях». Частина зібраних коштів від заходу буде перераховано до Волинського обласного відділення Дитячого фонду України на лікування онкохворих.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Завгосп Показати IP 14 Листопада 2013 12:35
А чому людьми року мають бути тільки публічні люди, бізнесмени? Чому не дати це звання, приміром, пожежнику, який ризикуючи своїм життям, рятує інші? Чому не дати це звання людям, які безкорисливо допомагають іншим.
адміністратор Показати IP 14 Листопада 2013 13:12
"Людьми року" (згідно волинських реалій), стануть наймит Клімчука - Войтович - за повне знищення самоврядування, Клімчук - за успішну побудову муляжу "медичних" реформ в області, а далі піде та моральна босота, яка заплатить за те, щоб дами і господа з золотом в носі, вухах і на усіх пальцях поплескали в долоні в залі драмтеатру. На тому "свято" закінчиться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus