USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку освятили перші ікони для майбутнього студентського храму. ФОТО

18 Березня 2009 17:55
Чергове засідання ректорату Волинського нацуніверситету імені Лесі Українки розпочалося з освячення ікон у чин Святої Мучениці Софії (Премудрості Божої) та Святителя Миколая (покровителя Луцька) архієпископом Луцьким і Волинським Владикою Михаїлом. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Владика побажав університету, професорсько – викладацькому складу та студентству тільки нових звершень, подальшого розвитку та вдосконалення, меж яким не існує.
У майбутньому ж ці твори стануть надбанням храму Святої Софії, будівництво якого, як запевнив присутній капелан Волинського нацуніверситету отець Михайло Бучак, розпочнеться вже влітку.
Колектив університету висловлює подяку відомому волинському художнику, автору іконописів Якову Бессарабу, а також члену Наглядової ради ВНУ Василю Токарському, який виступив спонсором створення ікон, – повідомили у ВНУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus