USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку під час дискотеки діджей подарував відвідувачці сеанс масажу

12 Вересня 2008 17:11
У нічному клубі «Золото» 11 вересня відбулася вечірка Playgirls, під час якої диск-жокей подарував одній із дам сеанс масажу на танцювальному майданчику. Про це 12 вересня повідомив репортер «Волинських Новин».
 
Вечірка відбувалася в рамках дискотеки «MTV проти R’n’B». Під час неї кожна відвідувачка клубу «Золото» брала участь у розіграші цінного призу від партнерів нічного закладу. Близько 01.00 Володимир Матіюк (DJ Mix) визначив переможницю, яка отримала ваучер на похід у SPA-салон. Окрім цього, ексклюзивом для неї також став масаж від діджея Mix, який він люб’язно запропонував зробити, наголосивши, що цим займається вперше.
 
Що ж до самої вечірки, то пан Маціюк наголосив, що «битви» різних стилів є дуже позитивними для розвитку та обміну напрацюваннями між диск-жокеями. Вони також  дозволяють слухачам розширяти музичний кругозір і по-справжньому відпочивати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Економ Показати IP 12 Вересня 2008 18:33
Ото вже кругозір розшириться у відвідувачок від музичних "битв" усіляких "МатЮків", особливо від масажу!
Анонім Показати IP 13 Вересня 2008 06:29
mda..........wcho tyt skagew, dyge vagluva informatsija, dyge piznavaljno i korusno..............

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus