USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку під час кризи люди частіше одягаються у «стоках»

25 Серпня 2009 08:56
В обласному центрі Волині мало не щодня з’являється новий, зазвичай невеличкий магазин стокових речей. Тут воліють одягатися люди, віком 30-40 років. Про це повідомляють «Волинські новини».
 
 
Як розповіла продавець одного із стокових магазинів, не варто плутати «сток» із «секонд-хендом». Останню категорію речей уже хтось носив до вас, а ось стокові речі – абсолютно новий одяг із Європи. Словом «сток» позначають речі, котрі не розпродалися у магазинах Європи.
 
Приміром, на багатьох речах пришпилені цінники із євро. Наприклад, у якомусь брендовому магазині залишився 1-2 розміри одягу. У європейських магазинах цей товар буде важко продати, тому він потрапляє до українських «стоків».
 
Контингент клієнтів «стоків» найрізноманітніший: лучани від 18-и років і до 55. Найбільше тут покупців середнього віку, 30-40 років, котрі добре розуміються на якісних речах. А ось студентська молодь теж частий відвідувач луцьких «стоків», проте купувати речі не поспішає.
 
Іноді, зауважує продавець, покупцям не віриться, що у цьому невеличкому магазинчику із рядами вішалок можна придбати якісні брендові джинси від відомого зарубіжного виробника за сміхотворну ціну.
 
Найпопулярніший одяг у «стоках» важко визначити, - усе залежить від пори року. Хоча існують «стоки» й за профілями. Наприклад, лише спортивного одягу.
 
Культура «стоків» зародилася в Америці, а ось у луцьких магазинчиках найбільше одягу із Європи, зокрема, Німеччини, Голландії, Бельгії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ирка Показати IP 25 Серпня 2009 10:04
Само слово- СТОК мне неприятно, как канализация- не покупаю никогда. А в Европе, вообще-то, тоже есть магазины, распродающие прошлые брендовых вещей, целые торговые центры, и называются они- АУТЛЕТЫ.
Анонім Показати IP 25 Серпня 2009 14:09
Особисто мені байдуже їх назва ("Сток", "Стокер" тощо), насторожує ціна на вигорівші від сонця та вітру речі. Часто їх вартість переважає нові і якісні речі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus