USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку пластичні операції хотіли робити в колишньому морзі

13 Листопада 2008 15:56
Постійна комісія Волинської обласної ради з питань бюджету, фінансів, цінової політики та використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ та міст області не дала рекомендації про надання в оренду приміщення на території Волинської обласної інфекційної лікарні. Про це 13 листопада інформує репортер «Волинських Новин».
 
В одному з приміщень на території Волинської обласної інфекційної лікарні підприємець хотіла облаштувати приватний медичний центр, де мали робитись пластичні операції.
 
На думку заступника начальника управління охорони здоров’я Волинської ОДА Івана Грицюка, це робити недоцільно. Посадовець посилається на специфіку самої лікарні. Управління охорони здоров’я натомість пропонує це приміщення передати обласному шкіряно-венеричному диспансеру. За словами Івана Грицюка, у будівлі колись був морг, згодом його планували використати під тимчасове житло для медиків.
 
Голова Волинської облради Анатолій Грицюк у відповідь на це запитав: «Де ви були тоді всі 10 років? Чому тоді всі мовчали...» За словами керівника Волиньради, колишнє приміщення шкірвендиспансеру фактично втрачене за часів колишнього керівництва управління охорони здоров’я. «А тут є людина, яка хоче приносити людям користь, робити пластичні операції...» Іван Грицюк відповів, що він не буде це коментувати, оскільки за дії попереднього керівництва управління теперішня «команда» не відповідає.
 
Депутат облради Олександр Свирида, коментуючи один з аргументів заступника начальника «медичного» управління поцікавився, чому тоді не ставиться питання про виселення організації Українського товариства сліпих, яке теж розташовується на території інфекційної лікарні.
 
Врешті-решт, рішення профільної комісії щодо рекомендації про надання приміщення на вулиці Шевченка, 30 у Луцьку не набрало необхідної кількості голосів. «Проти» проголосували депутати Володимир Бондар та Микола Романюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus