USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Я нікому тебе не віддам»: у Луцьку чоловік освідчився коханій після 12 років стосунків

28 Жовтня 2022 16:51
У Луцьку чоловік вирішив зробити пропозицію коханій. А щоб жінка точно не відмовила, надумав заручитися підтримкою телебачення.

Про план 43-річного чоловіка, який каблучкою повертав кохану, та чому пару не впустили до пивного пабу і, найголовніше, чи буде невдовзі в Луцьку ще одне весілля – у сюжеті 12 каналу.

Тимур задумав освідчуватися у пивному пабі, куди запросив кохану. Проте, щоб освідчитися, чоловік чекав ще одного не менш важливого учасника цієї події – скрипаля, який запізнювавсься. Але план нареченого зірвала повітряна тривога. До відбою у заклад, сказав адміністратор, не пустить.

Тим часом журналісти познайомилися з молодятами. Тимуру – 43. З Оленою почав зустрічатися ще 12 років тому.

«Вона хотіла, планувала дітей, планувала, щоб заміж вийти. А я весь цей період тягнув», – сказав Тимур Ібрагімов.
Олені – 36. Тягнути, пояснить жінка згодом, вже було нікуди. Тож вирішила від Тимура піти.

Зрозумівши, що єдиний шанс повернути кохану – це освідчитись, Тимур взявся до діла. Чоловік впевнений, заручившись скрипалем, знімальною групою, Олена точно скаже йому «так». До того ж, освідчившись, додає, він налаштований виправити відразу дві свої помилки 12 років.

«Сьогоднішній день все поміняє. Я їй то сьогодні зроблю пропозицію, скажу за дитину, що готовий хоч сьогодні, в будь-який день, аби вона була зі мною. Аби вона була згідна», – сподівається наречений.

Про те, що за мить Тимур дістане обручку, зізнається Олена, здогадується. Недарма ж чоловік попросив її на зустріч вдягнути сукенку. Замість цієї, певнить жінка, вона вже давно хоче вдягнути весільну. Давно мріє Олена і про дітей. Каже: навіть декілька років тому ім’я синові обрала. І хоч Тимур, певнить жінка, буде хорошим батьком, чи приймати від нього пропозицію руки й серця, жінка вагалась.

Так як повітряна тривога затягнулася, чоловік прийняв рішення освідчитися Олені посеред вулиці.

«Я перший раз в такій ситуації, не знаю, як себе вести. Просто мене знає пів міста. І повірте, мені потім довго будуть розказувати цю історію. Але надіюсь, зі щасливим кінцем», – каже наречений.

Перші акорди скрипки – і Олена не стримує сліз. У руках Тимура те, чого чекала жінка цілих 12 років. Про те, що Тимур колись стане на коліно, та ще й просто неба, вона й думати перестала.

«Я нічого цього не хотів робити, в мене єдиний шанс просто сказати, що я тебе люблю. І що я тебе нікому не віддам. Хочу, щоб ти вийшла за мене заміж в будь-який день, який ти вибереш, хочу дитину, яку ти мріяла від нас», – звернувся Тимур до коханої.

Він ще довго стояв на коліні, довго розказував, про життя «до» і «після» цього дня.

«Це колечко... Я спеціально вибирав його для тебе, я знаю, воно тобі сподобається. Будь ласка, прийми його, якщо ти...» – з хвилюванням продовжував наречений.

Олена таки прийняла каблучку. А далі були поцілунки, квіти і безліч вітань.

Зі слів скрипаля Юрій Ковальчука, на його очах робили сотні пропозицій. Ця відрізняється, певнить, від усіх: бо Тимур довго пояснював скрипалю, що від його присутності залежить, буквально, доля пари.

«Я не міг відмовити. Відчув, що це просто такий момент, що сказати людині «ні» – це можливо перекреслити його майбутню долю», – розповів музикант.

Вже днями, діляться наречені, вони з’їдуть зі зйомної квартири, Тимур придбає Олені омріяну сукню, і підуть у РАЦС. Чоловік зізнається, гордий тим, що нарешті зробив цей серйозний крок і щасливий від того, що Олена погодилась стати його дружиною.

«То треба було стільки довго ждати?» – сказала щаслива наречена.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Вася Показати IP 28 Жовтня 2022 17:32
Чудова історія для чергової мильної телепередачі, чи чогось в такому дусі. А в реалі - на жаль, по іншому виходить. "До того ж, освідчившись, додає, він налаштований виправити відразу дві свої помилки 12 років" - таке хіба в рожевих мріях юношей пубертатного періоду спрацьовує, а в твоєму віці, чоловіче, вже би мали працювати мізки. Рагс ніяких помилок не виправляє і проблем не вирішує (якщо вони є), а лише додає нових в такій ситуації. Бо як не крути, якщо за 12 років ти не захотів створювати сім'ї з цією жінкою (чи вона не захотіла створювати з тобою, як варіант) - на те були свої вагомі причини. І, до речі, створення сім'ї та похід в рагс - це зовсім не одне і те ж саме, що би тобі не розказували пані, яким "взамуш нєвтєрпьож". І діти не від штампу в паспорті з'являються, уяви собі) Взагалі - твоє життя, тобі в ньому і вирішувати. І тобі ж розплачуватись за помилкові рішення, своїм часом, нервами та здоров'ям. Тому порада одна - думайте головою))
молодий прадідусь Показати IP 28 Жовтня 2022 18:00
Ні про що. Банальщина. Зважаючи на те, що життя людини не таке довге, як в черепахи Тортили (300 рочків - з відомої пісні кінофільму "Пригоди Буратіно"), то все треба робити своєчасно. Фатальна помилка, а нині дядько з тіткою хочуть її виправити. У віці "коханого" вже в парку внуків на візочку вигулюють.
Андрій Показати IP 28 Жовтня 2022 18:24
Шо нібудь
Іван Показати IP 28 Жовтня 2022 18:29
Історія схожа на сумний детектив. Як так трапилось, що таку красуню впродовж 12-ти років ніхто не підібрав? Тому фраза так званого нареченого "я тебе нікому не віддам" звучить якось... Ну, не так, як в шекспіровських трагедіях.
123 Показати IP 28 Жовтня 2022 20:00
Хай будуть щасливі!!!
Чезаре Ламбразо Показати IP 28 Жовтня 2022 20:08
той випадок,коли статтю варто було прочитати заради коментарів...Волиняни-коментатори -ви найкращі!!!"Герою" та "героїні" мої співчуття...
12344 Показати IP 28 Жовтня 2022 20:32
А кому він освідчився,погляд на ноги чи асфальт. Що це за таке освідчення, єдиний позитив це музикант
Олексій Показати IP 28 Жовтня 2022 21:10
Гірко молодим!!! Нехай усе буде добре!!!
Лучанка Показати IP 28 Жовтня 2022 21:24
Багато тут консультантів побудови щасливих стосунків розвелося... Але хай там як, та щастя і кохання нареченим. Часом буває, що живеш-живеш і сприймаєш усе звично, так, як має бути, а коли втрачаєш, то розумієш, наскільки людина тобі дорога. В цьому випадку навіть добре, що вона від нього пішла, бо це підштовхнуло його зробити важливий крок. може то сприймається як мелодрама, але зараз, коли так багато горя і смерті навколо, хоч трохи порадійте чиємусь щастю.
Димон Показати IP 28 Жовтня 2022 21:42
Мені здається він просто спаскудив їй велику частину її життя. Шкода жіночку...бо вона сама не знає як правильно їй вчинити.
Арбітр Показати IP 29 Жовтня 2022 06:01
Вони обоє одне одного варті. І це дуже повчальна історія. Маючи величезний сімейний досвід і непогано розбираючись в конячій логіці жінок, скажу, що це "кохання" розтягнулось на такий довгий час лише тому, що в цієї жінки не було іншого варіанту. ЇЇ "візаві" загулявся, а старого холостяка, як відомо, важко одружити. Причин - безліч. Якщо їх описати, то буде новий роман "Ганна Карєніна", але трішки більший за обсягом. Вершина усього: багатьох чоловіків сімя обтяжує і вони стають прихильниками сильного кохання тоді, кло вже починають плювати на бороду (а хтож до смерті догляне?).. Вердикт цього "тривалого кохання" такий: родичам (батькам) нареченої треба дати за неї викуп. Якщо важко з "мерседесом", то хоча б колгоспого воза на деревяних колесах і кінською тягловою силою. Жених того вартий. Нехай відвідувачі сайту розгадають смисл цієї пропозиції.
Думка Показати IP 29 Жовтня 2022 07:28
Хай все в них буде добре.
Мда Показати IP 29 Жовтня 2022 10:38
Та скажіть вже хтось йому, що 90ті закінчились. Пора міняти повадки і мислення. Рекетир місцевого розливу)))
Да уж Показати IP 29 Жовтня 2022 10:50
Нагулявся чолов'яга, нікого краще не знайшов та й отямився))) шкода жінку, принизливо це - стільки років чекати...найкращі молоді роки..
123 Показати IP 29 Жовтня 2022 14:03
Там і відсвяткують , і зроблять діток . Все правильно люди пишуть штамп проблему не вирішує , і людину не змінить . Але не хай в них буде все гаразд , і будуть щасливою сім'єю на скільки це можливо.
Романтик Показати IP 30 Жовтня 2022 06:50
На освідчення з квітами в пакеті. Це суперромантично

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus