USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку податківці «накрили» діючий гральний зал – без жодних документів

20 Липня 2009 10:40
Двадцять три гральні автомати вилучено в одному із гральних залів міста Луцька. Про це 20 липня інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням УПМ ДПА у Волинській області, у рамках операції «Гральний бізнес» співробітники податкової міліції днями перевіряли гральний зал на одній із центральних вулиць обласного центру Волині. Попередньо правоохоронці володіли оперативною інформацією про ймовірне порушення вимог Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» у цьому місці ігрових розваг. І їхній візит не виявився марним. На місці було задокументовано факт надання платних послуг у сфері грального бізнесу та отримання виграшу одним із відвідувачів.
 
На вимогу співробітників податкової міліції адміністратор грального залу не надав жодного документа про право власності на гральні автомати, підстави їхнього розміщення та приналежність котромусь із суб’єктів господарювання.
 
Протизаконна діяльність грального залу була очевидною. 23 гральні апарати «Європа плюс» та рулетка на шість посадочних місць орієнтовною вартістю 550 тисяч гривень вилучені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus