USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку подорожчає тепло та гаряча вода?

25 Березня 2009 15:34
Вірогідно, завтра, 26 березня, виконком Луцької міськради розглядатиме пропозиції ДКП «Луцьктепло» про коригування тарифів на теплопостачання та гарячу воду. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як розповіли в економічному відділі ДКП «Луцьктепло», через подорожчання газу та холодної води зросла собівартість виробництва тепла та гарячої води для населення та установ. Окрім того, суттєву частку тепла ДКП купує у ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго», яке підняло тарифи. Тому начебто з’явилася потреба підвищити з 1 квітня тарифи і ДКП «Луцьктепло».
Наразі пропонується, аби гаряча вода та тепло для населення здорожчали на 10,5%, для інших категорій споживачів – майже на третину.
Таким чином, якщо виконком затвердить коригування тарифів, мешканці Луцька платитимуть в опалювальний сезон за квадратний метр опалювальної площі 4 гривні. Вартість одного кубометра гарячої води для лучан зросте до 14,78 гривні.
Натомість іншим категоріям споживачів за квадрат опалювальної площі в місяць доведеться викласти 12,46 гривні, а за куб гарячої води – 32,6 гривні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Аlex Показати IP 26 Березня 2009 07:37
Що ви робите??? Дохід населення зменшився в два рази. Дурдом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus