USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку продемонструють, як потрібно працювати із обдарованими дітьми

22 Квітня 2009 13:43
Луцькі освітяни поділяться досвідом роботи із своїми колегами – працівниками управлінь освіти 19 міст України. Відкриття всеукраїнського семінару «Використання творчого підходу в роботі з обдарованими дітьми» відбулось 22 квітня у стінах Луцької міськради, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Під час відкриття семінару його учасників привітав голова міськради Богдан Шиба. Він зазначив, що найціннішою рисою людини є розум та досвід, чим луцькі працівники освіти поділяться із гостями у наступні два дні.
 
Про освітню ситуацію в області присутнім розповів начальник управління освіти і науки Волинської обласної облдержадміністрації Михайло Попович. Він похвалився, що за три роки вдалося значно збільшити відсоток дітей, які відвідують дошкільні навчальні заклади – із 23% до 47%. «По дошкіллю нам вдалося вийти із зони постійної критики», – зауважив пан Попович.
 
Також, згідно з його словами, успіхи є у шкільній сфері. Особливий акцент він зробив на забезпеченості технічним інвентарем.
 
Щодо роботи із обдарованими дітьми, то Волині є чим пишатися. Як розповів Михайло Попов, щорічно наша область перебуває в першій десятці по зайнятих учнями місцях на всеукраїнських олімпіадах. «Цього року призерами стало сорок школярів», – зауважив він. Також гідно область представляє Волинська Мала академія наук.
 
Після відкриття семінару його учасники протягом 22-23 квітня відвідають низку навчальних закладів міста. Серед них – дитсадки №11 і №31, гімназії №21 і №14, НВК №9 та Палац учнівської молоді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus