USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку проведуть Школу молодого журналіста

27 Лютого 2009 10:00

Вчора стартував початковий етап нового обласного проекту «Школа молодого журналіста». Захід проводиться на базі веб-сайту «Молодіжний портал Волині» за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації та Відділу сім’ї та молоді Луцької міської ради. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Відбір проводиться за допомогою анкетування. До участі у Програмі запрошується молодь віком від 15 до 21 року з міста Луцька та Волинської області, яка прагне підвищити рівень своїх знань у сфері журналістики і здобути нові вміння та навички.
За інформацією редакції веб-сайту «Молодіжний портал Волині», участь у Школі є безкоштовною. Анкети є на сайті www.molod.in.ua. Їх потрібно надіслати до 14 березня 2009 року на електрону адресу [email protected].
Проект передбачає проведення лекцій те семінарів  з основ журналістики та журналістської діяльності, екскурсії  на радіостанціях, телеканалах та газетах нашого міста, зустрічі з відомими журналістами, практичні заняття, стажування молодих журналістів на базі веб-сайту «Молодіжний портал Волині».
По завершенні Програми кожен учасник отримує Диплом про участь у навчальній програмі «Школа молодого журналіста».
Цей захід націлений на пошук креативних людей, забезпечення їх всіма необхідними знаннями та практикою для подальшої продуктивної роботи. Ми з радістю доведемо, що в нас є талановита прогресивна молодь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus