USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку провели урочисті збори з нагоди річниці Основного Закону України. ФОТО

26 Червня 2009 17:16
У Волинському академічному обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка відбулися Урочисті збори з нагоди 13-річниці Конституції України. Обласна та міська влада відзначила краян низкою нагород, – інформує 26 червня репортер «Волинських Новин».
 
Насамперед захід розпочався внесенням Прапора України, звучанням Гімну нашої держави та покладом квітів до пам’ятників Михайлу Грушевському та «Борцям за волю та незалежність України», що в обласному центрі Волині.
 
Представники обласної та міської влади привітали присутніх із Днем Конституції України, вручили низку нагород краянам.
 
Зокрема, голова ОДА Микола Романюк у своєму вступному слові зазначив, що нині ми маємо запропоновані Президентом зміни до Основного Закону України. За його словами, у результаті внесених змін, отримаємо Конституцію «створену не під когось, не під політиків, а для народу».
 
Луцький міський голова Богдан Шиба навпаки сказав, що «скептично ставиться до будь-яких спроб внесення змін до цього документу», бо ми ще не навчилися жити за тими статтями, які є.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus