USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Луцьку пройде концерт пам’яті В’ячеслава Хурсенка

7 Вересня 2010 08:01
Концерт пам’яті В’ячеслава Хурсенка відбудеться 19 вересня в приміщенні Волинського обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка.

Про це повідомили у продюсерській групі «Тандем».

Нагадаємо, співак, поет та композитор В’ячеслав Хурсенко трагічно пішов з життя 8 вересня 2009 року.

На вшанування його пам’яті за ініціативи близьких друзів та колег В'ячеслава буде проведено пам’ятний благодійний концерт, зібрані кошти від якого будуть передані дружині та доньці співака.

Участь у концерті беруть українські артисти, яких із В’ячеславом Хурсенком пов’язувала як творча співпраця, так і щира багаторічна дружба. Підтвердили свою участь у концерті народні артисти України Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко - дует «Кролики», Народна артистка України Валентина Степова, заслужені артисти України Гарік Кричевський, Оксана Пекун, Роман Копов, Оксана Вояж, Віталій Свирид. Ведучі концерту – Дмитро Гершензон та Анатолій Говорадло (дует «Світязь»).

Учасники концерту виконуватимуть як пісні з власного репертуару, так і пісні з репертуару В’ячеслава Хурсенка.

Під час концерту можна буде придбати диски з піснями В’ячеслава Хурсенка – в тому числі і новий, назва якого – «Моя найперша». До цього альбому увійшли ранні записи співака, які досі не були видані і зберігались лише у власному архіві одного з перших звукорежисерів співака.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Фпма Показати IP 12 Вересня 2010 08:07
Оце діло! Молодці!Тільки при чриу тут кроліки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus