USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку рекламують столицю Галичини. ФОТО

24 Березня 2009 16:50
За ініціативи Центру громадських молодіжних організацій Волині «Наша справа» молодь із шести європейських країн розробляла рекламу міста Львів. Про це під час прес-конференції розповіла менеджер проекту «Єврогол» Галина Бас, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
За словами Галини Бас, у лютому протягом семи днів молодь із Білорусії, Грузії, Німеччини, Франції, Польщі та України у рамках проекту «Єврогол» досліджувала готовність Львова до проведення Євро-2012. Молодих людей цікавили культурні особливості міста, його історія, гостинність та інші аспекти, які є важливими для кожного туриста.
За час перебування у місті Лева більш ніж три десятки європейців працювали над створенням рекламних матеріалів. Таким чином, результатом проекту стали три відео ролики та серія фотографій під назвою «Львів відкритий для світу».
Щодо відео, то два з них створені у вигляді промороликів. Натомість інше – є відео-путівником, в якому розповідається необхідна туристові інформація – де замовити квитки, де можна смачно поїсти, заночувати, отримати інформацію.
«Під час прес-конференції у Львові нам сказали, що ці ролики, які створювали волонтери, значно кращі за ті, які міська рада замовляла за гроші», - похвалилась Галина Бас. Також вона зауважила, що професіоналами по роботі з відео було тільки двоє чоловік, а деякі камеру взагалі тримали в руках вперше.
Фотовиставку «Львів відкритий для світу» від сьогодні протягом тижня зможе відвідати кожен охочий у народному домі «Просвіта». Після цього її повезуть до Любліна.
Також Галина Бас розповіла про уроки української мови для іноземних гостей. Взагалі, за її словами, всі учасники розмовляли англійською. Проте вечорами українські волонтери навчали гостей основних українських фраз для заведення знайомства, замовлення їжі у закладах харчування та інші. «А один француз вивчив фразу «як сказати?» і ходив потім слідом та запитував усі слова, які його цікавили», - розповіла менеджер проекту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus