USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розчищають дно Сапалаївки. ФОТО

2 Липня 2009 12:05
Луцька молодь взялася розчищати русло річки Сапалаївка. Акцію, яку ініціювала громадська організація «Громадська ініціатива», розпочали біля вулиці Чехова вздовж Луцької дитячої залізниці, – повідомляє 2 липня репортер «Волинських Новин».
Як розповіла член ГО «Громадська ініціатива» Ольга Юрковська, їхня організація і раніше долучалась до подібних заходів. Однак цього разу саме вони виступили ініціаторами.
Отже, сьогодні більш ніж десять молодих лучан заручилися підтримкою відділу екології Луцької міськради й розпочали очищення русла річки Сапалаївка. Вони не лише косили траву на березі, а й діставали різний непотріб із дна водойми. Також, аби гарантувати безпеку на Луцькій дитячій залізниці, зрубували величезні дерева, що ростуть посеред річки.
Начальник відділу екології Луцької міськради Борис Сорока розповів, що вчора та сьогодні муніципальна міліція обходила домівки із проханням лучан вийти та прибрати сміття хоча б за собою. Однак мешканці прилеглих територій лише спостерігали через паркани, як за ними прибирають інші люди. Тому Борис Сорока закликав лучан до свідомості та культури поводження з природою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Липня 2009 13:16
Міліція ходила????? Ніхто не бачив та не чув. А розчищати потрібно технікою, руками там не наробиш.
Анонімs Показати IP 2 Липня 2009 16:48
дивлячись по фотці там треба добре технікою все вигрібати... Але хлопці молодці, що хоч чим могли тим і допомогли! Ато набридло дивитись на гори сміття, яке лишає після себе не виховане бидло після того як набухається!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus