USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку розмовляли про здоров’я у школі

14 Травня 2009 10:28
Учора, 13 травня, на базі Луцької гімназії №4 проводилася міжрегіональна науково-практична конференція «Психолого-педагогічні аспекти формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у Школі сприяння здоров’ю», – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Ми повинні створити умови, аби навчальні заклади були комфортними для дитини,  фізичні та розумові навантаження не шкодили, – сказала заступник начальника управління освіти і науки Волинської обласної адміністрації Валентина Загрева. За її словами, усе тривожнішими стають з роками показники стану здоров’я дітей. У результаті – «дітей з довідками у вузах така кількість, яку ніхто не передбачав».
 
Питання психічного і фізичного здоров’я школярів надзвичайно важливе, – йшлося під час конференції. Профілактика суїциду, алкоголізму, наркоманії, пропаганда здорового способу життя – ключові моменти на шляху до розвитку повноцінної особистості.
 
Довідково:
 
Захід організували відповідно до наказу управління освіти і науки обласної державної адміністрації від 31.12.08 «Про організацію та проведення конкурсу-захисту сучасної моделі навчального закладу Школи сприяння здоров’ю».
 
У роботі конференції взяли участь медики, науковці, вчителі. Обговорювалися такі теми: мотиваційні засади формування здорового способу життя у сучасних освітніх закладах, стан здоров’я школярів, основні напрями роботи щодо формування у дітей відповідального ставлення до власного здоров’я та інші. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus