USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку розпочалися шахові змагання серед пенсіонерів

1 Жовтня 2008 16:49
У луцькому шахово-шашковому клубі «Біла тура» розпочався міський шаховий турнір, участь у якому братимуть люди від 55 років. Про це 1 жовтня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Турнір відбувається увосьме, і, традиційно, присвячений Міжнародному дню людей похилого віку, який щороку святкується 1 жовтня. Як розповів заступник голови комітету по фізичній культурі та спорту Луцької мерії Віктор Рогалевич, змагання проводитимуться упродовж двох днів, під час яких майже двадцять учасників показуватимуть свою майстерність.
Турнір відбуватиметься за швейцарською системою: учасники не грають з сильнішими суперниками, а змагаються з гравцями одного рівня, які набрали одинакові показниками. Пан Рогалевич розповів, що більшість учасників подібних змагань є постійними, і тому вони дізнаються про них ще задовго до їх початку. Переможців турніру нагороджуватимуть грамотами та подарунками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus