USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку штрафуватимуть за рекламу на стовпах

9 Вересня 2008 14:36
Луцький міський голова Богдан Шиба на черговій оперативній нараді звернув увагу працівників відповідних служб на проблему масового розміщення агітаційних та рекламних матеріалів на стовпах обабіч автошляхів в місті. Про це повідомляють 9 вересня «Волинські Новини».
За інформацією офіційного сайту Луцької міської ради, градоначальник доручив департаменту ЖКГ очистити стовпи та місця, які не призначені для розміщення агіток від «макулатури» і зазначив, що за таку рекламу «адресантів» штрафуватимуть.
«У цих листівках вказані телефони та адреси, і ми будемо притягувати до відповідальності, оскільки це порушення правил благоустрою, за яке потрібно карати», – наголосив міський голова.
Найгірше те, що недосвідчені водії відволікаються на яскраві листівки, яким «прикрашені» майже всі стовпи у Луцьку і цим самим спричинюють аварійні ситуації.
Богдан Шиба також повідомив, що минулого року у Луцьку вже відбувалась подібна акція, яка дала позитивний результат на деякий час. Тоді оштрафовали декілька порушників і навіть одну громадську організацію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Свободівець Показати IP 9 Вересня 2008 14:58
Нормально виходить. Не встигла Свобода свої агітаційні плакати розвісити в місті, як Шиба почав боротьбу з "макулатурою на стовпах". До Свободи хто тільки і що тільки не вивішував, все було добре, а тут зразу ж треба з "макулатурою" боротися. Це що таке завдання поставив ЄЦ щоб примусити замовчати Свободу? Так ми ще по справжньому говорити не починали! Богдане Павловичу, не суньте будь-ласка свого носа в справи Свободи, бо відірвемо.
Анонім Показати IP 9 Вересня 2008 16:05
Яскравим прикладом неупередженості Шиби була б показова розправа над "Громадською" радою, яка заліпила антикропивівськими агітками 33-й квартал. Ну шо, слабо??? :-)
Анонім Показати IP 9 Вересня 2008 16:14
Шиба, даєш по стовпу кожному свободівцю???!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus