USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку створили «Фабрику Святого Миколая»

2 Грудня 2008 10:19
З 1 грудня кожен бажаючий має змогу стати помічником Святого Миколая. Про роботу у так званій «Фабриці Святого Миколая» членам студентських рад Луцька розповіла та запросила до співпраці голова Волинської обласної молодіжної громадської організації «Центр Ефективної Комунікації» Оксана Лойко, – повідомляє 2 грудня репортер «Волинських Новин».
За словами Оксани Лойко, створення фабрики є одним із елементів щорічної Всеукраїнської благодійної акції «Миколай про тебе не забуде!». Основна її мета – подарувати свято соціально-незахищеним дітям.
Як розповіла голова ВОМГО «ЦЕК», «Фабрика Святого Миколая» розташована на другому поверсі Палацу учнівської молоді. На ній, з 1 по 14 грудня,  проходитиме збір іграшок, книжок та солодощів для дітей.
Пізніше їх розфасують та напередодні свята рознесуть за адресами. Оксана Лойко зазначила, що для проведення акції необхідні волонтери, які погодяться реєструвати іграшки, пакувати їх та розносити. Таким чином кожен бажаючий може прийти на фабрику та зареєструватися як помічник святого.
Також в рамках акції «Миколай про тебе не забуде!» 18 грудня організують у Волинському обласному театрі ляльок виставку-продаж робіт, зроблених неповносправними дітьми.
За словами Оксани Лойко, це будуть намальовані картини, вишиті або зв’язані вироби та інше, які зможе придбати кожен бажаючий. На виставку також планують запросити бізнесменів та представників влади. Виручені від продажу гроші направлять до тих установ, в яких виховуються ці діти.
Після цього відбудеться святковий концерт. Як зазначила голова ВОМГО «ЦЕК», номери на сцені виконуватимуть студенти місцевих вишів та ті ж самі діти із обмеженими можливостями. «Хтось є здоровий, хтось не дуже, але всі ми рівні», – наголосила пані Лойко. На святковий концерт запросили близько сотні соціально незахищених дітей дітей.
Довідково:
Усі, хто бажає стати помічником Святого Миколая на його фабриці, можуть зателефонувати організатору волонтерської роботи Насті Шевчик: 8 093 2543768.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 2 Грудня 2008 13:24
Яка ше Лойко? Хіба ту ГО не жінка Гузя очолює? Чи може вони вже розлучились і вона повернула дівоче прізвище?
Анонім Показати IP 6 Грудня 2008 16:30
Її дівоче прізвище Зварич.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus