USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку така висока трава, що в ній ховаються діти?

18 Серпня 2009 13:56
Заступник луцького міського голови Борис Сорока розповів, що «дзвонять окремі мами, які скаржаться на те, що не можуть знайти у траві дітей». Тому, одним із пріоритетних завдань у передсвяткові дні для комунальних служб є викос трави. Про це йшлося під час наради з керівниками підприємств, установ та організацій міста з питань забезпечення життєдіяльності міста у вихідні та святкові дні 21-25 серпня 2009 року, – інформує 18 серпня репортер «Волинських Новин».
 
Також до Дня незалежності та до Дня міста необхідно підфарбувати знаки при в’їзді до Луцька із Володимир-Волинського та Львівського напрямків. Потрібно навести лад у дворах житлових будинків.
 
«Аналізуючи діяльність комунальних служб, які забезпечують життєдіяльність міста, розуміємо, що вона ще далека від досконалості. А чимало невирішених проблем загострюються саме в період святкових та вихідних днів», – зауважив заступник луцького міського голови Борис Сорока.
 
Він озвучив присутнім цифри, які свідчили про кількість і характер скарг лучан саме у такі дні. Наприклад, 1-4 січня 2009 року до служби «15-80» звернулося 315 обурених мешканців обласного центру. Вони скаржилися на зупинки ліфтів, відсутність гарячої або холодної води, невчасне вивезення сміття, забруднення майданчиків для смітників. На Пасхальні свята до цієї служби надійшло 150 скарг. Зауважимо, що до переліку проблем додалися низька температура гарячої води, прориви труб, збої в роботі каналізації, відключення світла. На Зелені свята лучани скаржилися на такі ж проблеми як і в попередні святкові дні. Кількість звернень сягнула позначки у 100 дзвінків.
 
У найближчі вихідні та святкові дні всі служби мають забезпечити якісне і безперервне надання послуг, а керманичі комунальних підприємств мають проаналізувати ситуацію та узгодити власну роботу на випадок надзвичайних ситуацій природного та техногенного походження.
 
«Потрібно тримати ніс по вітру і до всіх проблем ставитися із розумінням», – резюмував свій виступ головний еколог Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 18 Серпня 2009 15:08
Кажуть біля Стира бачили вовка! Ото дохазяйнувалися
хз Показати IP 18 Серпня 2009 16:30
місто живе своїм життям, міське керівництво - своїм, схоже павлович не збирається порушувти "гармонію"... трава, сміття, собаки, вибоїни, темнота... вони заважають - він працює....)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus