USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У Луцьку утеплюватимуться згідно з «Енергопланом»

10 Вересня 2008 10:20
У бюджетних установах Луцька впроваджуватимуть программу «Енергоплан». Про це йшлося під час наради за участю заступника міського голови Петра Гоцалюка та керівників бюджетних установ, – повідомляють 10 вересня  «Волинські Новини».
За інформацією офіційного сайту Луцької міської ради, серед основних завдань цієї програми – вибудувати логіку дій запровадження енергозберігаючої системи та встановити розумні норми використання енергоресурсів у кожній з установ.
Впровадження проекту стало можливим завдяки співпраці місцевої влади з асоціацією «Енергоефективні міста України», членом якої є і наше місто.
«Без усвідомлення того, що нині пріоритетом розвитку нашого суспільства має бути енергозбереження, ми далі не зможемо працювати. І, у подальшому, виділяючи кошти на системи утеплення і теплоізоляцію приміщень, вікна і двері, ми будемо керуватися засадами, які передбачає програма «Енергоплан», – наголосив Петро Гоцалюк.
Як зазначив начальник відділу із енергозбереження Тарас Яковлев, керівники деяких бюджетних установ недобросовісно підготувалися до впровадження «Енергоплану».
Серед тих, хто показав найкращі результати  – управління культури та управління охорони здоров’я. Керівники цих відомств у повному обсязі виконали поставлені перед ними завдання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus