USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку відремонтують дахів на 4 мільйони гривень?

17 Серпня 2009 11:25
Луцький керманич Богдан Шиба розповів, що восени розпочнуться ремонтні роботи на дахах луцьких будинків. Очікується, що на це витратять приблизно 4 мільйони гривень. Про це 17 серпня йшлося під час особистого прийому громадян керманичем обласного центру Волині, – інформує репортер «Волинських Новини».
 



Сьогодні на особистий прийом громадян до Богдана Шиби завітали чимало лучан, котрі були стурбовані станом покрівель їхнього житла. Найбільше нарікали на ситуацію із дахами жителі будинку на вулиці Рівненській та вулиці Федорова. Лучани, котрі проживають на вулиці Федорова розповіли пану Шибі, що на ремонт перекриття лишень над їхнім під’їздом необхідно приблизно 8 тисяч гривень.
 
Луцький міський голова пообіцяв потурбуватися про дах для цього будинку, проте зауважив, що його мешканцям варто створити об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, аби справа із ремонтом покрівлі просувалася швидше. Мовляв, без наявності ОСББ департамент ЖКГ оголосить тендер на ймовірного виконувача ремонтних робіт, а цей процес може затягнутися до трьох місяців. Скаржникам сподобалася ідея луцького керманича, і вони отримали зразок документів для створення ОСББ.
 
Луцький градоначальник додав, що практично зараз виділяються кошти на потреби луцьких об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. На потреби таких організації наразі спрямовано приблизно 800 тисяч гривень, і наразі вирішується, кому ці кошти дістануться. Він зауважив, що не є прихильником «латання дахів», а виступає за хороший ремонт покрівель із гарантією якості. Пан Шиба резюмував, що загалом жителів будинку не цікавить стан даху –  ця проблема турбує лише мешканців п’ятого чи дев’ятого поверхів.
 
Також під час сьогоднішнього особистого прийому громадян лучани скаржилися на тарифи на гарячу воду, зіпсовану сантехніку, цікавилися субсидіями, просили допомогти у виділенні земельної ділянки, грошей на лікування, прохали посприяти у всиновленні дитини чи виплаті заробітної платні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучанка Показати IP 17 Серпня 2009 11:33
Роботи почнуть аж восени, коли буде на голову лити. А ціле літо чим займались?
дідо Показати IP 17 Серпня 2009 12:03
совок живий....держава дала безплатно квартири, а тепер за гроші міста ше дахи ремонтують на ПРИВАТНИХ будинках....нехай самі зкидуються та ремонтую...чого всі повинні за якигось алкоголіків платити...?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus