USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку відзначили представників однієї з найстародавніших професій. ФОТО

17 Червня 2009 15:59
Актовий зал Волинського обласного академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка був заповнений вщент. Сьогодні тут відбувалися урочистості з нагоди Дня медичного працівника, – інформує 17 червня репортер «Волинських Новин».
Міцне здоров’я – це найдорожче, що є у людини, – сказав начальник управління охорони здоров’я ОДА Ігор Ващенюк. За його словами, у кожного мешканця Волині знайдеться не мало теплих вдячних слів за допомогу, яку надали йому представники однієї з найстародавніших професій – лікарі. Пан Ващенюк привітав своїх колег із професійним святом.
Голова облдержадміністрації Микола Романюк також висловив найкращі слова у адресу медиків, а також зазначив, що нам є чим гордитися, адже на Волині працюють високваліфіковані спеціалісти.
З рук чиновників медичні працівники отримали почесні грамоти Луцької міської ради, подяки Луцького міського голови, почесні грамоти облдержадміністрації, обласної ради, грамоти Міністерства охорони здоров’я. Дипломом «Флагман освіти та науки України» удостоївся Луцький базовий медичний коледж. Також грамоти обласного управління охорони здоров’я отримали троє волинських студентів.
Вітали волинських лікарів творчі колективи та співаки. Серед них – знані на Волині Алла Опейда, В’ячеслав Сулима, Василь Чепелюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus