USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

У Луцьку «відзвітувалися» творчі колективи ПУМу

25 Травня 2012 09:18
Колективи та талановиті виконавці Палацу учнівської молоді Луцька продемонстрували свої творчі здобутки, викликавши неймовірне захоплення у глядачів.

Звітний концерт відбувся 23 травня.

Палац учнівської молоді – найбільший позашкільний заклад Волині, який відвідують понад 3,5 тисяч діток.

«Навчально-виховний процес у Палаці спрямований на виховання освіченої, культурної людини, створення умов для інтелектуального, духовного розвитку особистості, підготовка вихованців активної професійної діяльності», - відзначив директор Палацу учнівської молоді Степан Сидорук.

Зі слів директора Палацу учнівської молоді, непростим питанням цього навчального року для Палацу було фінансування закладу, оскільки Палац фінансується із міського бюджету. Цьогоріч освіті Луцька бракує близько 30 мільйонів гривень.

Але у таку скрутну мить руку допомоги простягнули меценати. Так, за підтримки благодійного фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» у закладі буде встановлено дороговартісний кондиціонер. Окрім того, фонд передав 5 тисяч гривень на придбання музичних інструментів для духового оркестру Палацу учнівської молоді.

Директор фонду Ніна Тарасенко зауважила: «Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк» не міг не підтримати найбільшу в області позашкільну установу в якій у 226 гуртках навчається біля 3,5 тисяч дітей. Ігор Петрович Палиця за посередництвом фонду допомагає юним талантам з метою розвитку творчого потенціалу молоді міста Луцька».

Степан Сидорук, директор ПУМу, відзначив вихованців закладу і нагородив їх грамотами.
Зокрема, вихований у стінах Палацу зразковий хореографічний колектив «Ритм» став народним. Так, у Палаці наразі працює 8 відзначених колективів – 5 народних та 3 зразкових.

Директор Палацу учнівської також відзначив народний ансамбль танцю «Радість», який став одним із переможців обласного огляду-конкурсу хореографічних колективів імені Іллі Богданця. Нагадаємо, огляд-конкурс відбувся у межах обласного фестивалю танцю та духової музики, який пройшов у Луцьку 19 травня.

Окрім того, Степан Сидорук нагадав про здобутки вихованців народного ансамблю сучасного танцю «Міраж», які у травні цього року виборов перші місця у Всеукраїнському конкурсі «Інший вимір» та Всеукраїнському фестивалі вокально-хореографічного мистецтва «Твій шанс».

Директор ПУМу не обминув увагою і народний ансамбль бального танцю «Ритм» та народний ансамбль спортивного танцю «Троянда», які цьогоріч теж займали перші місця у різноманітних хореографічних конкурсах.

З-поміж інших Степан Сидорук відзначив також здобутки народного оркестру духової музики, вихованців відділу декоративно-прикладного мистецтва, гуртка туризму та юних шахістів.

Під час звітного концерту вихованці Палацу учнівської молоді порадували гостей, батьків, глядачів свята своїми виступами.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus