USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку вимагали заборону абортів на законодавчому рівні. ФОТО

2 Червня 2009 12:09
Багатодітність спричиняє не матеріальні проблеми, а досягнення батьками нових життєвих вершин. Таку думку висловила під час акції духовного відродження України «Збережи і захисти життя дитини» мати чотирьох дітей Оксана Тарасова, – повідомляє 2 червня репортер «Волинських Новин».
 
Акція «Збережи і захисти життя дитини», яка відбувалася на Театральному майдані, була спрямована на висловлення протесту проти абортів. Основні завдання учасників заходу – привернення уваги українського суспільства до проблеми аборту та християнських шляхів її вирішення, а також вимога на законодавчому рівні заборонити аборти в Україні.
 
Під час акції багатодітна матір Оксана Тарасова поділилась власним досвідом відмови від абортів. На її думку, діти не є причиною матеріальних проблем. «Багатодітність спонукає до взяття батьками нових вершин», – переконана вона.
 
Крім цього, на Театральному майдані відбулося молитовне звернення до Господа про припинення в Україні дітовбивства у лонах матерів посередництвом абортів та контрацепції. За словами Голови ВОГО «Християнський рух за життя» Антоніни Євтодюк, лише за роки незалежності України було абортовано більш ніж  тридцять мільйонів дітей.
 
По завершенні акції молоді люди прочитали монолог ще ненародженої, зате приреченої дитини. «Я ще не народився, а вже пізнав смерть», – слова малюка, який так і не з’явиться на цей світ, оскільки мати вирішила зробити аборт.
 
Довідково:
 
Організаторами акції «Збережи і захисти життя дитини» виступили Волинська обласна громадська організація «Християнський рух за життя» та Волинська Рада Церков.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
жінка Показати IP 2 Червня 2009 12:27
Я - жінка! І я проти того, щоб хтось обмежував мене у моєму виборі!
інша жінка Показати IP 2 Червня 2009 14:23
Якщо забороними законом, то жінки згадають про спиці і петрушку! І помиратимуть від дій підпільних лікарів, і калічитимуться так, що взагалі не зможуть народжувати! Ви б подумали про наслідки, шановні ініціатори!
Анонім Показати IP 2 Червня 2009 14:31
Та це все піар окремих людей і організацій. Бо це ж не серйозне вирішення питання: просто заборона.
Анонім Показати IP 2 Червня 2009 14:49
треба міняти ментальність, і віддавати себе релігії. Подумати після абортів можуть мати дітей????
До жінок інша жінка Показати IP 2 Червня 2009 14:56
А ви, жіночки, не подумали, що краще думати ПеРеД ТиМ, як дитину зачинати, а не після того- про спиці, петрушку?Чи природа верх бере? Так це у тварин тільки так! Якщо ви вважаєте, що тварини, то не треба давати такі тупі пропозиції усім. Справжня жінка - це та, у якої все заплановано, все гарно, романтично і правильно! Це складна проблема, яку потрібно вирішувати на всеукраїнському рівні, тож не зводьте свої коментарі до "я не хочу", "я не думаю", "я-жінка"...Якщо це розумна жінка, то до спиць її розум "не дотягнеться". Можна говорити про складні окремі випадки, повязані із медициною, здоровям матері. Проте наразі йдеться про ситуації необдумані, коли людина думає лише за тіло, а духовні цінності лишає поза головою...
Анонім Показати IP 2 Червня 2009 17:24
Я теж проти того, щоб забирали право вибору і сприймали жінок лише як контейнери для виробництва дітей.
Анонім Показати IP 3 Червня 2009 09:55
Вот-вот, позволяйте и дальше нашим дурам превращаться из "контейнеров по производству детей" в контейнеры по их уничтожению. Повторюсь: если "женщине" не хватает мозгов отрегулировать свою половую жизнь так, чтобы не залетать когда не надо, то как такой тупице можно доверить вопрос жизни или смерти ее ребенка? Это же не человек, а тупая скотина, которую берут за одно место и тащат на убой. Если не будет юридического запрета на расчленение людей без наркоза (то есть аборты), ничего в этом обществе не изменится. Пусть идут на подпольные детоубийства. Одна сволочь женского полу сдохнет, вторую поймают и посадят, тогда, может быть, третья-четвертая задумаются. Может быть. Но вряд ли. Пока наша гинекология кровно заинтересована в поставках на запад абортных материалов (там отмываются дикие суммы денег, причем на крови наших детей!), до тех пор мы, как зазомбированные, будем тащиться в абортарии и при этом что-то причитать о своих "правах". СЛЕПЫЕ ДУРЫ!!! И нет у меня других слов. Вы убиваете пару штук своих детей, чтобы материально "наладить" свою жизнь, и этим разрушаете свои семьи, толкаете своих мужчин в алкоголизм и деградацию, обрекаете выживших детей на неполноценность и при этом еще чего-то хотите от жизни. Евтодюк еще пытается с вами говорить, как со вменяемыми людьми... наивная
Анонім Показати IP 3 Червня 2009 13:29
І то хотілося стільки тексту писати. Це все гломозий фанатизм і звичайна словесна брутальна образа жінок. Все що ти вмієш, то обзивати і поносити жіноцтво на чому світ стоїть, а сама не можеш нічого реально зробити для того, щоб абортів було менше. Заборонити - це все одно, що "пукнути" у ванну. Дай матеріальну підтримку, дай житлові умови, фінансові, продукуй заохочувальні програми, заборони алкоголь, наркотики, вхід до нічних клубів дітям до 20, давай відповідні знання дітям у навчальних закладах, заборони фільми і ТВ програми, які тільки продукують секс, зроби щось, щоб діти не починали статеве життя у 13-14 років. Зроби щось "зряча недура"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus