USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку визначатимуть найкраще заквітчані підприємства

20 Липня 2009 11:36
Щоб покращити естетичний вигляд міста, комфортність проживання лучан, а також підготувати до належного святкування Дня міста, Дня Незалежності України у 2009 році, у Луцьку оглянуть заклади торгівлі, ресторанного господарства, сфери надання послуг, а також власні, прилеглі (закріплені) до них території на предмет кращого квіткового оформлення, – повідомляють «Волинські Новини».
Керівникам підприємств, установ, організацій, суб’єктам підприємницької діяльності міста доручили взяти активну участь у квітковому оформленні підпорядкованих закладів та власних, прилеглих (закріплених) до них територій, – пише сайт Луцької міської ради.  
Створена комісія на чолі з заступником міського голови Борисом Сорокою, до 20 серпня підіб’є підсумки огляду та визначить переможців для нагородження почесними грамотами Луцької міської ради та подяками міського голови.
Серед критеріїв оцінки закладів торгівлі, ресторанного господарства, сфери надання послуг на предмет кращого квіткового оформлення: наявність виносного квіткового оформлення, підвісне квіткове оформлення у формі конструкцій жорсткої фіксації горшкової декоративно-листяної та красиво-квітучої групи рослин на центральних входах, перед вікнами, вітринами, на дашках та під ними тощо; виносне квіткове оформлення і озеленення, встановлене у малих архітектурних формах наземної конструкції (квіткові вази, каркаси тощо).
А також оригінальність оформлення, різноманітність рослинного складу, наявність багаторічних декоративно-листяних та квітучих форм, утримання прилеглої території в належному санітарному стані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus