USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку за куріння виписують із лікарні

16 Березня 2009 17:17
У Луцьку траплялися випадки, коли за куріння в медичних закладах (а це – порушення режиму) виписували з лікарні. Про це в коментарі «Волинським Новинам»16 березня розповів заступник міського голови Анатолій Пархом’юк.
Анатолій Пархом’юк розповів, що під час засідання кордради по боротьбі з курінням у Луцьку погоджено координацію співпраці наших служб з УМВС по проведенню спільних рейдів: «Були зауваження, що не можна скласти протокол, бо ніхто не хоче свідчити про такі речі. Тому торік проти курців було складено тільки 38 протоколів».
«Тому, щоб перевести це на правову основу, ми надаватимемо допомогу міліції у доборі свідків», – зазначив заступник міського голови.
За словами пана Пархом’юка, зараз у медзакладах Луцька зменшилася кількість курців – вони ховаються. «Безпосередньо у лікувальних закладах вже ніхто не палить. Були випадки, що навіть виписували з лікарні за порушення режиму, ставлячи відповідну відмітку в лікарняному листі. А такий лист, як відомо, не оплачується», – додав Анатолій Пархом’юк.
Довідково:
З 1 липня 2006 року повністю набрав чинності закон України про заборону куріння в громадських місцях. Закон надає право працівникам міліції складати протоколи про адміністративні правопорушення, а адміністративним комісіям накладати штрафи за куріння в заборонених законом місцях. Розмір штрафу – від одного до семи неоподатковуваних мінімальних доходів громадян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 16 Березня 2009 22:35
проснулися... у міській лікарні пацієнти не тільки палять,а й пивко попивають на лавочках і охорона "Багіра" ходить і нічого непомічає...
Mykola Показати IP 28 Квітня 2010 15:18
Переглянувши це відео http://osobystist.com/?id=e6d4610d-9a4b-4e8d-b33a-ddd5c13dea35&o=50 у вас на довгий час пропаде бажання курити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus