USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Мінвуглепромі кажуть, що на волинській шахті №10 все «о’кей»

20 Листопада 2008 11:32
У Мінвуглепромі спростовують повідомлення ЗМІ щодо «провальних справ на спорудженні шахти №10 «Нововолинська». Про це йдеться у повідомленні прес-служби Мінвуглепрому, - інформують «Волинські Новини».
За словами начальника управління  капітального будівництва та інвестицій Мінвуглепрому Олександра Коровки, шахта № 10 «Нововолинська» - головна новобудова. З початку нинішнього року на споруджені шахти освоєно 114 мільйонів гривень капітальних вкладень, із яких майже 100 мільйонів затрачені на будівельно-монтажні роботи.
Введення в експлуатацію першого етапу комплексу головного ствола у травні 2009 року дасть змогу збільшити середньомісячні обсяги проведення гірничих виробок до 1,0-1,2 кілометра і залучити до роботи додатково дві прохідницькі комбайнові бригади.
Програмою будівництва шахти на 2009 рік передбачається завершити роботи в повному обсязі з комплексу головного ствола тощо. Головна мета програми – введення першого етапу шахти з виробничою потужністю 750 тисяч тонн вугілля на рік. На реалізацію наміченої програми необхідно понад 700 мільйонів гривень капітальних вкладень. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus