USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У ніч після II туру телемарафонів буде менше

5 Лютого 2010 12:11
 
Кількість телемарафонів та спецвипусків на українських каналах у другому турі стане менше, порівняно із першим туром президентських виборів.
«Інтер» не запускатиме спецвипусків «Подробиць» упродовж дня і обмежився лише виходом новин о 20.00 та спецпроектом «Великої політики з Євгеном Кисельовим» «Ніч виборів» о 21.00.
Також канал вирішив продовжити практику показу екзит-полів. І на цей раз замовив аж два дослідження: SOCIS та Юкрейніан соціолоджи сервіс» спільно з «ФОМ-Україна». Минулого туру ці організації працювали спільно проводили дослідження на замовлення телеканалу «Інтер».
 «1+1» цього разу також вирішив замовити свій екзит-пол. Окрім цього  канал підготував ще низку інформаційних та суспільно-політичних спецпроектів. Перш за все о 19.30 вийде  двохгодинний спецвипуск «ТСН. Тиждень» з Алою Мазур. В програмі вийдуть  репортажі з виборчих дільниць Києва та інших міст України, прямі включення з ЦВК, телемости зі штабами різних політичних сил, коментарі експертів, політологів, політтехнологів та звичайних виборців. А після завершення програми щогодини на каналі виходитимуть 10-хвилинні випуски новин ТСН з Юлією Бориско з інформацією про розвиток подій навколо виборів Президента України. А от прес-клуб в цей день не планується.
На  ТРК «Україна» упродовж дня вийде 4 спецвипуски «Событий», а о 19.30 одразу після «Событий недели» розпочнеться «Шустер live. Ніч виборів». За словами головного редактора продакшну Дарки Чепак екзит-пол другого туру виборів «Савік Шустер студія» не відрізнятиметься від попереднього. Окрім дослідження у студії Савіка Шустера  будуть політики, експерти, гості з Росії. В проекті лишиться рубрика «електронна карта» з Василісою Фроловою, яка розказуватиме про деталі екзит-полів та дані ЦВК, як тільки вони надходитимуть.  Також в програмі буде включення з-закордону, з головних штабів та ЦВК.
ICTV   20.00  вийде спецвипуск «Факти. Вибори - 2010», який розпочнеться повідомленням результатів екзит-полу, який на замовлення каналу проводить GFK NOP. Після нього  в ефірі вийде спецпроект до виборів, який вестиме Андрій Куликов. А от інформаційного телемарафону протягом дня на цей раз не буде.
5 канал 7 лютого о 8.00 ранку розпочне заключний етап марафону «Президентські вибори-2010». З 12.00 години студія «Часу новин»  перейде у щопівгодинний  режим мовлення. У студії працюватимуть ведучі  Тетяна Даниленко, Катерина Кельбус, Олег Дейнека, Ігор Татарчук. У випусках вийде інформація із закордонних виборчих дільниць: під час прямих включень кореспонденти спілкуватимуться зі спостерігачами, а також братимуть коментарі у представників правоохоронних органів з приводу порушень та ситуації на дільницях.
З 15.00 години розпочнуть роботу гостьові студії каналу і триватимуть до 4.00 8 лютого, де  політики, експерти, громадські діячі разом з ведучими каналу - Мирославою Барчук, Яною Конотоп, Павлом Кужеєвим, Романом Чайкою, Ларисою Губіною, Святославом Цеголком – обговорюватимуть основні події.
О 20.00 в прямому ефірі транслюватиметься прес-конференції в інформаційному агентстві «ІнтерМедіаКонсалтинг»,  під час якої будуть оголошені результати Національного екзит-полу. Також канал подаватиме дані інших екзит-полів. Окрім цього оперативні повідомлення «наживо» надходитимуть зі штабів кандидатів.
На Першому національному вийдуть додаткові випуски новин о 9:00, 12:00, 15:00 та о 18:00, а з 19:00 стартує телевізійний марафон «Вибори 2010», який триватиме до 23:00. 0 20:00 у прямому ефірі буде оприлюднено результати Національного екзит-полу, після чого у прямих включеннях зі штабів транслюватиметься реакція кандидатів на ці дані. До обговорення результатів виборів у студії Першого Національного запрошені представники кандидатів у Президенти України, соціологи та політологи, а про хід голосування та можливі порушення говоритимуть міжнародні спостерігачі. Ведучим дискусійного майданчика марафону буде Юрій Громницький, ведучим інформаційного майданчика - Олесь Терещенко, – інформує Телекритика.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus