USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську встановили перший скейт-майданчик

6 Червня 2009 11:00
У Нововолинську, на території спортивного стадіону школи №2, встановили перший у місті скейт-майданчик. Про це 6 червня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Для його облаштування з міського бюджету виділили 100 тисяч гривень,   спонсорську допомогу надали і деякі підприємства міста. Як розповіла начальник відділу з питань сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту виконкому міської ради Галина Карнаухова, у Нововолинську велика кількість підлітків займається скейтингом, а оскільки досі не було спеціально відведеного для цього місця, – вони каталися на майдані біля пам’ятника Тарасові Шевченку та на дорогах, що створювало загрозу для їхнього життя та здоров’я.
Серед охочих випробувати трампліни були переважно хлопці. Вони розповіли, що уже кілька днів із задоволенням проводять час на скейт-майданчику, причому катаються абсолютно безкоштовно. До слова, офіційне відкриття першого у Нововолинську скейт-майданчика заплановане на кінець наступного тижня.
Довідково:
І хоча екстремальні види спорту все більш захоплюють сучасну молодь, проте , як засвідчує практика, любителі кататися на роликах та скейт-дошках  менш схильні до азартних ігор, вживання алкоголю та інших шкідливих звичок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus